HALLOWEEN PARTY с Alexcheto и Lili Anachkova

HALLOWEEN PARTY с Alexcheto и Lili Anachkova

31 октомври 2023

В нощта на 31-ви октомври, срещи 1-ви ноември 2023 г. се състоя Лимитираното парти с Алексчето и Лили Аначкова за Хелоуин

Това не беше обикновено парти за Хелоун и Денят на Вси Светии! Това бе специално парти точно на 31.10.2023 г., на което имаше необикновена среща с любимите на всички Алексчето и Лили Аначкова! Началото на събитието бе 17:00 ч., а краят бе непредсказуем!

Билети се продаваха през партньорската мрежа на Билет.БГ. Всеки фен можеше да е част от уникалното събитие, което се състоя в гр. София, ж. к. "Люлин 10", бул. "Д-р Петър Дертлиев" № 25, Търговски център "Лабиринт", ет. 3.

Вечерта беше изпълнена с много положителни емоции, много снимки и забава с участието на Алексчето и Лили Аначкова! Програмата на партито започна с конкурса за костюми с награди, в който всеки участник показа своя Хелоуински костюм. Много деца, както и техните родители бяха подготвили уникални костюми. След конкурса за костюми, се изтегли има томбола с награди, в която се раздадоха много лакомства и подаръци. Гостите на събитието бяха участници в детски рожден ден на Дженифър, която почерпи всички гости с две огромни торти, сокчета и минерална вода. Събитието завърши с диско-парти, много музика и забавления.