Фенове нападнаха най-голямата БГ звезда в Тик-Ток, ето какво се случи с Алексчето

Фенове нападнаха най-голямата БГ звезда в Тик-Ток, ето какво се случи с Алексчето

22 ноември 2021

Алексчето най-голямата БГ звезда в Тик-Ток

В неделя (21.11.2021 г.), когато България избираше президент на балотаж, деца и младежи също избраха да чакат на опашка. За да видят своя Тик-ток идол - Алексчето. Малките почитатели я определят като модел за подражание, показа Bulgaria ON Air. "Да видя Алексчето - една много известна личност от TikTok, да снимаме заедно видеа. Тя е уникална по рода си, не съм виждала толкова забавно и красиво момиче", признава Антония.

Само на 16 години, но с над 430 000 последователи - Алексчето, както е известна сред децата, признава, че не е очаквала толкова голям интерес към фен срещата с нея. Споделя и че не се възприема като звезда. "Гледам да се съобразявам за съдържанието, защото сравнително много деца ме гледат. Влияят се от всичко, така че със сигурност малко или много им давам пример, въпреки че съм просто момиче от социалните мрежи", споделя отговорно момичето.

Любопитно е, че родители довели децата си от различни градове само, за да се видят с идола си. "Дойдохме от Панагюрище. Тръгнахме някъде около 10:30 часа, защото е много важно да бъдем на фен срещата на Алексчето. Няма студ, няма глад, чакаме", казва Желязко.

"Исках да подаря една хубава емоция на детето си. Дори не знаех с кого е срещата", споделя Гергана.

Китайското приложение Тик-Ток е за деца над 13 години, но въпреки това много деца под тази възраст го гледат и качват видеа. Алгоритъмът на приложението е програмиран да изтрива канали, за които има обаждания, че нарушават възрастовото ограничение.