РОЖДЕН ДЕН С ALEXCHETO

РОЖДЕН ДЕН С ALEXCHETO

16 септември 2023

 

Това бе фен среща и специално парти по случай рожденият ден на Алексчето, на което  феновете се снимаха с нея, танцуваха, правиха видеоклипове. Алексчето беше приготвила много награди и игри за всички. Имаще много пица, напитки, ядки, сладки, малки петифури, соленки, чипс, гризинки. За родителите имаше кафе капсули, вода, напитки. Имаще пинятa с лакомства и разбира се - торта.

Уникалното събитие се състоя в Парти Зала Люлин от 13:00 ч. до 17:00 ч. на 16.09.2023 г., точно на рождения ден на Алексчето! Феновете успяха да се снимат с нея, да танцуват Тик-Ток танци и да ги публикуват в своите профили в социалните мрежи като един незабравим спомен.


Думи на Алексчето, защо иска да празнува рождения си ден със своите фенове:

"Избирам да празнувам, за втора поредна година, рождения си ден с моите почитатели, защото през последните години те винаги са били неразделна част от живота ми и не мога да си представя празника без тях. Затова, искам много да се забавляваме заедно и да им покажа, че аз също много ги обичам, както и те мен!"

 

Вечерта на своя рождения ден, Алексчето отпразнува в тесен кръг приятели покрай басейна в заведение Happy (HAPPY VICTORIA - SOFIA.