PANDA TOUR 2023

PANDA TOUR 2023

1 юни 2023

За първи път Алексчето организира свое собствено турне в цялата страна за промотиране на новите продукти от нейния козметичен бранд Alexandrina Beauty и срещи с нейни фенове. 

Срещата е част от поредица такива в различни градове на страната под надслов “Panda Tour 2023”.

Събитието е част от националната програма за представяне на новите козметични продукти на бранда Alexandrina Beauty и ще бъде съпътствано с множество активности за по-младата аудитория, включително и със сценичната изява на Алексчето, с много усмивки, снимки, раздаване на автографи и мърч, както и с представяне на живо на новите продуктите на марката. Пускането на новата козметична серия продукти от нейния собствен бранд е очаквано събитие, което ще зарадва много хора.

Алексчето винаги е готова да зареди с много положителни емоции своите последователи, които я следват в социалните мрежи и се опитват да й подражават и които тя нарича мило "пандички".

Алексчето се занимава активно с дигитален маркетинг. Тя е млад създател на дигитално съдържание, но вече с много последователи в социалните мрежи – 700 хиляди последователи в Tik-Tok, над 70 хиляди в Instagram и над 30 хиляди в YouTube. 

Алексчето вярва в мечтите си и следва своя път, с последователни и креативни дейности, с поглед към новите предизвикателства на съвременния свят.

В свое интервю за една от националните телевизии, Алексчето споделя, че мечтае да има собствен козметичен бранд и днес бранда Alexandrina Beauty е реалност. Алексчето обожава срещите със своите последователи и с радост ще обмени идеи, снимки, танци и много усмивки с всеки един от тях.

 

Линк за билети: БИЛЕТИ ЗА PANDA TOUR 2023

Видео в канала на Алексчето в Тик-Ток за билетите

ВИДЕО С ГРАФИК ЗА ПАНДА ТУР 2023