Tik-Tok сензация: Коя е Алексчето и защо е толкова известна?

Tik-Tok сензация: Коя е Алексчето и защо е толкова известна?

7 август 2022

Коя е Алексчето и защо е толкова известна?

Няма как да не харесате Алексчето. 16-годишната идолка на всички тийнейджъри се занимава със социални мрежи само от година и половина, но вече в Тик-Ток има над 500 000 последователи. 

Феновете буквално са обсебени от младата звезда и дори понякога я причакват пред училището, в което учи, за да се снимат с нея или да я засипват с подаръци. Доста често Алексчето организира фен срещи, на които този близък контакт с нея може да стане реалност: „Самата емоция, която фен срещите и феновете могат да ми дадат, никъде другаде не съм я усещала. На фен срещите аз се променям“.

Интернет сензацията неведнъж е казвала, че не е очаквала да получи толкова голям интерес към себе си, но в момента осъзнава, че има огромно влияние над децата покрай и по някакъв начин я идолизират, тъй като те израстват с нейното съдържание: „Наистина смятам, че давам пример и гледам видеата, които качвам, горе-долу да ги съобразявам и с това, което те харесват“.

В момента Алексчето се цели колкото се може повече да развива социалните си мрежи, докато все още е на ранна възраст, защото има още много неща, които иска да направи занапред в живота. Пеенето е друга нейна страст и от доста време дори ходи на уроци: „Щом имам мечти и цели, ще си ги следвам докрай“.

 https://www.instagram.com/alexchetoo/