Доставка

ВАЖНО!!!

Всички онлайн поръчки се доставят с куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" в срок от един до два работни дни, освен в натоварени периоди като Коледа, Нова година, Великден - периодът на доставка е до 5 работни дни

Има опция доставка до адрес на получателя или доставка до офис на куриера. Заплащането е при получаване на заявката чрез услугата наложен платеж. Сайтът ще Ви изпрати имейл за статуса на Вашата поръчка. Когато Вашата поръчка пристигне за разнос от куриерската фирма, Вие ще получите sms на телефона. Важно е да проверите верността на Вашите адрес и телефон преди да изпратите заявката към Сайта.

Имайте предвид, че ако желаете доставка до Ваш адрес за съботен ден, се начисляват допълнителни разходи от страна на куриерските фирми. За някои от градовете вече може да се възползвате от опцията ДОСТАВКА ДО АВТОМАТИЗИРАНА ПОЩЕНСКА СТАНЦИЯ/АВТОМАТ, като по този начин ще спестите средства и време за чакане по опашки пред офисите на куриерските фирми. Пести време и пари и има денонощен достъп.

За Енкоматите на "Еконт" (автоматична пощенска станция) има 10% отстъпка от цената на основната услуга за куриерски услуги. Трябва да се сканира QR кода или да се въдведе ПИН кода на екрана. Плаща се с банкова карта, ако пратката е за Ваша сметка или имате наложен платеж. Автоматите (АПС) на "Спиди" се намират на удобни места в търговски вериги и молове в различни градове на страната и също са възможна опция за доставка. За да получите пратка от Спиди Автомат трябва да имате 9-цифрен ПИН код, получен чрез SMS, който ще Ви бъде изпратен от сайта, ако изберете тази опция. Внимание: услугите "Отвори" или "Тествай" не са приложими при доставка чрез автомат!

Когато избирате опция доставка до адрес, моля ВЪВЕЖДАЙТЕ ТОЧНО АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА, като в КОМЕНТАР може да посочите бележки към поръчката Ви.

Когато избирате опция "Бърза поръчка", трябва точно да попълните Вашия телефонен номер, за да може да се свърже с Вас наш сътрудник!

При непълен телефонен номер и неточни данни за контакт, поръчката Ви не може да се изпълни.

Моля, проверявайте дали сте получили известие за Вашата поръчка в email-а си!

Ако не сте получили потвърждение на имейла си до 30 мин. след направена поръчка, моля свържете с нас по телефона: 0889 3 27 27 3.

 

Уважаеми клиенти,

Поради служебно пътуване в чужбина и профилактика на сайта, в периода 24.04.2024 г. - 06.05.2024 г., няма да се обработват поръчки.

Във връзка с предстоящите празници Ви информираме за работното време: 

Поръчки до 20.04.2024 г. (събота), ще обработваме със срок на доставка 22 и 23.04.2024 г.  

Поръчки на 24.05.2024 г. (петък), ще обработваме със срок на доставка 27.05.2024 г. 

Весели празници!